Skip to content

Samen maken wij

Blue Current

Onze missie is de transitie naar duurzame mobiliteit te versnellen. Dit doen wij niet alleen, want jij bent ook onderdeel van deze missie als klant, sollicitant, partner en duurzaamheidsenthousiasteling.Onze cultuur

Ben jij een groot voorstander van de transitie naar duurzaamheid en geloof jij in de onvermijdelijke opmars van elektrische auto’s? Dan is werken bij Blue Current op jouw lijf geschreven!

We zijn bij Blue Current allemaal team-players en binnen ons bedrijf heb je laagdrempelig contact met je collega’s. Samen duurzaam is ons motto en met samen bedoelen we ook echt iedereen! Diversiteit en inclusiviteit zijn daarom kernwaarden die we overal bij Blue Current hoog in het vaandel hebben staan. We werken met zijn allen aan doelen binnen en tussen teams, deze noemen we rocks. Elk kwartaal komt iedereen bij elkaar voor een kwartaalmeeting waarin we bespreken hoe we deze rocks hebben behaald en welke doelen het volgende kwartaal op de planning staan.

Verder houden we van een potje tafeltennis, poolen en kletsen, om even een pauze te nemen van je werkzaamheden. Ook moedigen we wandelingetjes aan om daarna met een frisse blik weer aan de slag te gaan. Iedereen werkt het liefst op kantoor, voor een fijne samenwerking en zodat je makkelijk kan overleggen met je collega’s. Thuiswerken kan natuurlijk ook, nadat je bent ingewerkt en volledig zelfstandig aan de slag kan. Én als dit uitkomt op jouw afdeling.

We organiseren elke eerste maandag van de maand een gezamenlijke lunch voor iedereen die die dag op kantoor werkt. Dan zorgen we voor lekkere salades, soep, brood en gezelligheid! Op de overige dagen kan je een gezonde lunch maken vanuit de goed gevulde koelkast. Je hoeft dus nooit zelf eten mee te nemen. Daarnaast organiseren we lunchlezingen waarin je collega's een tof project binnen Blue Current delen, of juist een hele andere interesse. Ook organiseren we maandelijks borrels om elkaar beter te leren kennen en successen te vieren.

Pas jij in het team van Blue Current?

Herken jij jezelf in de onderstaande wegwijzers? Dan past jouw DNA goed bij dat van Blue Current!

Vraag je altijd af wat op lange termijn de duurzaamste keuze is (People, Planet, Profit)

Wegwijzer #1

Behandel iedere relatie als klant

Wegwijzer #2

Wees een teamplayer, we doen het samen

Wegwijzer #3

Denk in termen van voorkomen, niet genezen

Wegwijzer #4

Neem verantwoordelijkheid, krijg vrijheid

Wegwijzer #5

Handel vanuit een positieve mindset

Wegwijzer #6

Wees nieuwsgierig, blijf leren

Wegwijzer #7

Work smart, have fun!

Wegwijzer #8

Even jouw toekomstige team voorstellen

Jij?

Onze Nieuwste Medewerker

Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken of stage te lopen? Solliciteer nu!

Sannah de Brouwer

Customer & Employee Experience Manager

Als CE manager zorg ik ervoor dat klantenservice ingebakken zit in onze cultuur om zo iedere dag fans te maken van onze klanten.

Florian Humblot

Developer

Samen met mijn collega's ontwikkel ik soft- en hardware om jouw laadpaal nog slimmer te maken!

Moniek Haaring

Operations Manager

Van printplaat tot laadkabel, bij Blue Current zorg ik ervoor dat onze operationele processen gesmeerd lopen.

Klantcontact met flinke dosis positiviteit

Wij noemen onze klantenservicemedewerkers niet voor niks ‘Customer Happiness specialisten’. De ervaring van klanten is voor ons belangrijk en daarom ondersteunen wij hen persoonlijk in de klantreis van installatie tot gebruik. Hierin ontzorgen wij ook onze partners.

Iedereen wordt behandeld als klant, of je nu sollicitant, collega, leverancier of daadwerkelijk klant bent. Wij doen altijd een stap extra om jou te verrassen.

Altijd beter

Innovatie is de kern van Blue Current, want wij geloven dat zelfs een goed product nooit af is. Door automatisering, nieuwe features en slimme procesverbeteringen proberen wij iedere dag om onze partners nog meer te ontzorgen en om de beleving van onze klanten nog beter te maken. Geen enkel onderdeel van de keten ontkomt daaraan; van productie, testen en installatie tot onze fulfillment, klantreis en backoffice.

Klimaatpositief in 2025

Wij geloven in de onvermijdelijke opmars van elektrisch rijden. Het is onze missie om samen de transitie naar duurzaam gedreven mobiliteit te versnellen. Wij geloven dat we hiermee kunnen bijdragen aan het veiligstellen van een duurzame toekomst voor volgende generaties.

Om deze transitie te kunnen realiseren leveren wij diensten en producten met als doel het wegnemen van continu veranderende drempels & vraagstukken. Dit kan variëren van range anxiety tot energievraagstukken tot gebruiksgemak. Ons doel is om klimaatpositief te worden in 2025 en als bedrijf een leidende positie in te nemen in onze sector. In onze huidige fase zijn we in staat de balans tussen de drie P’s (Planet, People, Profit) continu te verbeteren: van de keuze voor product- en verpakkingsmaterialen tot wat we serveren als lunch.